Ukategorisert

Ta inventarsjekken etter ferien!

En av mine aller viktigste vaner i møte med hverdagen er å lage ukesmeny og gjøre innkjøp for hele uka.

Begynner du med det vil du garantert spare både tid og mye penger, i tillegg til at du bidrar til å redusere matsvinn. Alt som kreves er litt planlegging. ⁣

Hvor starter du?

Få oversikt over alt du har i kjøleskap, fryser og skuffer.

Her er det jeg fant da jeg gjorde min inventarsjekk i dag, og her var det overraskende mye digg! ⁣

Ta utgangspunkt i det du allerede har når du planlegger menyen for uka. Finn inspirasjon i kokebøker, matblogger eller apper hvor du kan søke på ingredienser. ⁣

Dette blir vår meny for den kommende uka:

Mandag: pasta med grønnkål (oppskrift fra Sykt godt av Mari Hult aka vegetarbloggen.no)
Tirsdag: gulrot- og linsesuppe
Onsdag: pannekaker med blåbær og bacon
Torsdag: falafel med hummus
Fredag: taco såklart
Lørdag: potet- og brokkoligrateng (oppskrift fra Familiekokeboka)
Søndag: kjøttkaker med ertestuing

Hva står på menyen hos deg denne uka?

Følg meg på Instagram @forbrukerfrue for mer inspirasjon!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *