Ta inventarsjekken etter ferien!
En av mine aller viktigste vaner i møte med hverdagen er å lage ukesmeny og gjøre innkjøp for hele uka.
Begynner du med det vil du garantert spare både tid og mye penger, i tillegg til at du bidrar til å redusere matsvinn. Alt som kreves er litt planlegging.
Hvor starter du?
Få oversikt over alt du har i kjøleskap, fryser og skuffer.
Her er det jeg fant da jeg gjorde min inventarsjekk i dag, og her var det overraskende mye digg!
Ta utgangspunkt i det du allerede har når du planlegger menyen for uka. Finn inspirasjon i kokebøker, matblogger eller apper hvor du kan søke på ingredienser.
Dette blir vår meny for den kommende uka:
Mandag: pasta med grønnkål (oppskrift fra Sykt godt av Mari Hult aka vegetarbloggen.no)
Tirsdag: gulrot- og linsesuppe
Onsdag: pannekaker med blåbær og bacon
Torsdag: falafel med hummus
Fredag: taco såklart
Lørdag: potet- og brokkoligrateng (oppskrift fra Familiekokeboka)
Søndag: kjøttkaker med ertestuing
Hva står på menyen hos deg denne uka?
Følg meg på Instagram @forbrukerfrue for mer inspirasjon!