fbpx

Spar til julegavene nå!

Har du noen gang begynt å tenke på jul i juli?

En gang så jeg The Holiday midt på sommeren, men det var bare fordi jeg hadde skikkelig kjærlighetssorg og trengte en oppmuntring fra Jude Law og Jack Black, og ikke fordi jeg var i julestemning.

I år har jeg likevel bestemt meg for å begynne å spare til julen veldig tidlig.

1.juli er starten på min spareplan for julegavene 2019, med seks månedlige trekk fram til 1.desember.

Jeg vet at jeg ønsker å bruke penger på julegaver og julefeiring, og i år har jeg bestemt meg for en totalsum jeg ønsker å bruke, delt summen på seks og setter i gang med månedlig sparing fra i dag.

I mitt aller første intervju som forbrukerfrue snakket jeg med Dine Penger om at vi setter av en ganske raus budsjettpost til feiring og gaver hver måned.

For oss er det viktig å prioritere dette inn i budsjettet. Jeg elsker å vite at jeg alltid har rom for å være raus med pengene mine, og vi har mulighet til å gjøre bursdager og andre merkedager til noe spesielt. Jeg mener ikke at kvaliteten på festdagene våre er avhengige av at vi bruker masse penger på dem, men jeg blir glad av å tenke på at penger aldri er noe stress i slike sammenhenger.

Vi vet at julen kommer hvert år, og vi vet at vi ønsker å bruke penger på å gi og å feire. Ingenting er bedre enn å kose seg med god samvittighet med penger som allerede er spart opp!

Kom i gang med sparingen på 1-2-3:

  1. Bestem deg for et beløp du ønsker å bruke. Gå gjennom kontoutskriften og finn ut hva du brukte i fjor, og bestem deg for hvor mye du ønsker å prioritere i år.
  2. Del summen på seks, det vil utgjøre det månedlige sparebeløpet ditt fram til desember om du starter nå.
  3. Lag deg en egen konto i nettbanken eller en spareplan i en app med faste trekk fra lønningskontoen

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *