Middag for en tier!
Denne uka lar vi oss inspirere av Hanna Olvenmark, som står bak det svenske konseptet «Portionen under tian». Jeg har fulgt Hanna en stund på Instagram og er fascinert over hvor god, billig og sunn mat hun lager. Nå har vi skaffa oss kokeboka hennes, som forøvrig er en drøm å bla i.
Tre dager denne uka lager vi middager som altså koster en tier (!) per porsjon.
Tirsdag: tomatsuppe med fetaost
Onsdag: kokosmelkgryte
Søndag: grønnkålspasta
Torsdag har mannen bursdag og får velge middag (superkoselig tradisjon vi begge har tatt med oss hjemmefra), og da blir det burger!
Fredag og lørdag skal vi i barnebursdag, så da har vi ikke planlagt middag for disse dagene.
Her er forresten en sniktitt på et lite prosjekt jeg begynte på i helga, nemlig organisering av kjøleskapet! Gleder meg til å vise mer etterhvert. Orden i kjøleskapet gjør det enda lettere å ha full oversikt, bruke opp rester og bli kreativ. Elsker det!