fbpx

Gjør et strømkupp i sommer

Lyst til å ta et par smarte grep som gjør deg rustet for høsten og vinteren?

Juli er den måneden i året med lavest strømregning. Likevel er det et godt tidspunkt for å tenke litt på strømutgiftene dine.

Et kjapt søk på strompris.no, Forbrukerrådets sammenligning av strømpriser, viser at flere strømselskap har kampanjepriser nå i sommer.

Velg den avtalen som gir deg lavest pris, gitt at dette er en avtale basert på spotpris, etterskudsvis betaling og ingen bindingstid.

Merk at de fleste kampanjene har en varighet på rundt 1 måned, det vil si at du blir overført til et dyrere abonnement etter at det har gått en måned.

Men her er trikset for å sikre deg lave strømutgifter nå og inn mot høsten:

  1. Legg inn en påminnelse i kalenderen din en måned frem i tid.
  2. Når du får påminnelsen sjekker du strompris.no på nytt og velger på nytt billigste avtale. Dermed sier du automatisk opp den forrige avtalen.
  3. Mest sannsynlig får du da et tilbud fra første strømleverandør fordi de ønsker å beholde deg som kunde, og du kan utfordre begge til du får de gunstigste betingelsene du kan få.

Jeg har nå for eksempel strøm til 29,90 øre per kWh til oktober på grunn av denne dialogen:

Gjør du i tillegg som jeg har beskrevet i kontofest-prinsippet setter du av samme beløp til strøm på en egen konto hver måned gjennom året, så har du spart opp en god buffer når vinteren kommer!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *