fbpx

Bli med inn i kjøleskapet vårt!

Ukeshandelen kom på under 400 kroner denne uka. Vi har laget en relativt enkel, men god og variert middagsmeny, og vi hadde en del rester igjen fra forrige uke.

På øverste hylle ser du blant annet juice og helgeyoghurt, som barna kaller det. Til hverdags drikker vi stort sett melk eller vann, og barna elsker havregrøt og havregryn med melk.

Middagsmeny:
Mandag: Fiskekaker med poteter, gulrøtter og sitrondressing
Tirsdag: Tomatsuppe med linser og chili
Onsdag: Brennende kjærlighet
Torsdag: Pannekaker med blåbær og bacon
Fredag: Torsk masala med kål, gulrot, chili og koriander
Lørdag: Pai med pølse og paprika
(og søndag skal vi i bursdag)

Det vi kjøper fast av pålegg er Jarlsberg, vanlig hvitost (til matlaging), brunost, leverpostei, rødbeter, sylteagurk, makrell, kaviar, egg og litt syltetøy.

Farris drikker vi oftest i helga, og vi kjøper alltid fire flasker av gangen fordi det er så mye billigere per liter. I plastboksen på nederste hylle er det middagsrester fra søndag som blir digg babymat og lunsj.

Det meste handler om planlegging. Og er du litt kreativ i tillegg får du utnyttet det du har av rester og unngår matsvinn. Bra for både lommeboka og miljøet!

Hvor mye bruker du på mat denne uka?

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *